پیشگیری یا درمان؟ | ||
|
سنجد، ميوه اي درختي است که به علت قابليت سازگاري بالا با محيط ، مي توان آن را در بسياري از مناطق جهان به عمل آورد. از هسته سنجد براي تهيه بعضي از داروها استفاده مي شود. اين ميوه خواص متعددي دارد که در اين مطلب به نقل از «ehow» به بخشي از آن اشاره مي شود. اين ميوه و هسته آسياب شده آن به درمان آرتروز کمک مي کند. اين ميوه خاصيت آنتي اکسيداني دارد. از گل اين ميوه براي بهبود زخم ها استفاده مي شود. ميوه اي کم کالري و مقوي براي معده است. خاصيت ضدالتهابي دارد. ميوه اي مفيد براي قلب است. بيماري هايي مانند تنگي نفس و زخم ريه را برطرف مي کند. براي درمان بيماري هاي کبدي مانند زردي و يرقان مفيد است. جوشانده برگ اين ميوه، اسهال کودکان را برطرف مي کند. اين ميوه قابض است و به همين دليل براي معالجه بيماري هاي دندان، لثه و زخم معده موثر است و از خونريزي جلوگيري مي کند. .: Weblog Themes By SibTheme :. |
|